Simply flowers

businesscard_template_uk
Check vores side om simplyflowers ud her

Simply Flowers – by Lone Stokholm

Min serie af blomstermotiver ”Simply Flowers på tekstil” vandt andenpræmien i ILVAs designkonkurrence 2013. Dét som især imponerede dommerne var ideen med den udsprungne blomst på den ene side og den hemmelighedsfulde blomsterknop på den anden side.

– Vi fokuserer mest på blomsten og glemmer ofte, at knoppen rummer ligeså meget magi. Hvert sengesæt har to forskellige sider, og motiverne kan mikses, som man har lyst til mellem farver, blomster og knopper. Simply Flowers passer utrolig flot ind i mange forskellige stilarter, netop på grund af enkelheden og de naturlige farver.

Denne grundidé har vi taget videre til vores nye produkter. Krusene i flere størrelser er skabt til nydelse, og er en sand fryd for øjet. Mix og match, vend og drej som du har lyst til. De er også rigtig flotte med krydderurter i eller brug dem til blyanter på skrivebordet. Krusene er smukke, og pynter alle steder i boligen.

Viskestykkerne er i 100% bomuld og med sine flotte farver og enkelhed et flot indslag i køkkenet.

Plakaterne og postkortene er enkle, smukke og grafiske i sit udtryk og leveres i flere størrelser.

Just nu har jeg udvidet sortimentet af krus så der er endnu flere forskellige motiver at vælge imellem. Se også de helt nye specielt flotte silketørklæder. Her fotograferer jeg ikke bare blomster, men også andre spændende motiver fra naturen.

 

finearta3plus-4finearta3plus-2finearta3plus-1finearta3plus-8